Начало Новини Видео Галерия Документи Сигнали Партньори Контакти Публичен регистър

Тъмносиня доцент-кукувичка изкудкудяка от турскосиния „Монитор“ – отговор на статия на Антоний Гълъбов, публикувана във в. Монитор

Пресцентър на РЗС 07.01.2010/14:10 - a  a  a

 

Тъмносиня доцент-кукувичка изкудкудяка от турскосиния „Монитор“ отговор на статия на Антоний Гълъбов, публикувана във в. Монитор
 
 
Доц. Антоний Гълъбов и в. „Монитор“ много си подхождат.От една страна - никой не чете този вестник, а от друга - на никой не му пука какво ще каже този доцент.И единия, и другия са купени отдавна и са сложени на трупчета. Така е по-удобно да им се натисне копчето, когато вкупом трябва да изкудкудякат каквото трябва.
Доц. Гълъбов, свенливо е забравил недавните си увлечения по тъмносиния гуру Костов и се е лепнал като гербова марка за „Герб“. В пространно интервю доцент-кукувичката разказва за обществено-политическата обстановка в страната и безспорните успехи на премиера Борисов. Особено в разгромяването на организираната престъпност. Успехи на които всички се нагледахме тия дни.
Все така свенливо доцентът си позволява да даде и малко акъл на вожда и учителя Бойко.Например – как трябва да укрепи организациите на „Герб“ по места. За последното г-н Антоний няма защо да се притеснява толкова. По места, и по този въпрос работят поне 2000 офицера от милицията, армията и службите. Както и другари от бившия СССР, които доставиха необходимото количество матрьошки с образа на вожда и учителя. Тъй, че политологическите трепети на г-н Гълъбов не предат на този терен.
Остава му да доизиграе ролята си на гербов трубадур, което той е направил, разсъждавайки върху политическата съдба на РЗС, Яне Янев, аграр-популизма, консерватизма и поредната конспирация, според която РЗС била  създадена, за да унищожи „Атака“.
Г-н Гълъбов, които претендира, че следи политиката, би трябвало да е наясно, че от самото си създаване „Атака“ се самоунищожава регулярно, но не във връзка с РЗС, а по скоро с някои циклични възпаления, които възникват в главата на собствения й лидер.
 
Доц. Антоний Гълъбов, който се титулува социолог, би трябвало да знае, че науката, която преподава, възниква върху по-старата от нея наука – статистиката. Само в България социолозите се упражняват в политически изказвания. Поради факта, че от чиста социология никой не е прокопсал. Както и от чиста статистика.
Но като е рекъл да става и политолог, ние каним доцента на Конференцията на РЗС по темата: „Нова Конституция за Нова България“, която се провежда на 30-31 януари.Там ще може да види що е туй политика и как се прави тя. Специално за социолози има организиран безплатен коктейл.
назад
- a  a  a +  
 
 
 
Горещи теми
 
 • Нова Конституция
 • Актуализирана: 27.02.2013/11:22
 • Парламентарна комисия разследва корупцията по високите етажи на властта
 • Актуализирана: 25.02.2013/11:16
 • РЗС внесе в НС изменения на Закона за политическите партии и Изборния кодекс
 • Актуализирана: 19.07.2012/10:59
 • Избори 2013
 • Актуализирана: 01.05.2013/10:49
 • Гражданска подписка "Без турски депутати в София"
 • Актуализирана: 30.05.2013/18:00
   
  АКЦЕНТИ
  Контакти | RSS | Карта на сайта
  Copyright © 2009, Партия "Ред, законност и справедливост".